NIET TE MISSEN

Luc Swinnen meets Ilona Thyssen:
Online inspiratiesessie over stress

Luc Swinnen

Arts, coach en auteur van onder andere de bestseller 'Activeer je nervus vagus'. 
Luc is reeds 20 jaar intens bezig met onderzoek rond stress, als arts, licentiaat in de verzekeringsgeneeskunde en statisticus. Hij publiceerde in tal van internationale en nationale tijdschriften en is regelmatig te gast als spreker op congressen.

Ilona Thyssen

Ilona is als psychotherapeute al 10 jaar actief in haar groepspraktijk Yourself. Daarnaast is ze auteur van 'Walkie Talkie', een boek om koppels dichter bij elkaar te brengen en creëerde ze tal van online cursussen voor persoonlijke groei.  

Inspiratiesessie

Datum: 5/06/2024 van 9u30 tot 11u30.
Locatie: live online via Zoom. Kan je er op dit moment niet bijzijn? Geen probleem want er wordt een replay ter beschikking gesteld die je 2 weken kan herbekijken op een moment dat jou het beste uitkomt.
Prijs: 55 euro (incl. 21% BTW)

In het 1e deel 
van de inspiratiesessie zet psychotherapeute Ilona uiteen hoe stress wordt veroorzaakt door een negatief denkpatroon en door onze aangeboren 'negativity bias'. Vervolgens geeft ze ook concrete tips om dit denkpatroon te veranderen om op die manier stress te verminderen. Daarna bespreekt ze de noodzaak van ontprikkelen in onze drukke maatschappij en sluit ze af met een korte maar diep ontspannende relaxatieoefening. 

In het 2e deel vertelt Luc je over stress, gezien door de lens van de boeiende polyvagaal theorie. Vervolgens toont hij hoe je concreet aan de slag kan met de nervus vagus om je stress te verminderen.

Wat kan je verwachten?

  • Leerrijke online sessie
  • Opname en replay nog 14 dagen ter beschikking dus geen probleem als je er niet op het exacte moment van de Zoom sessie kan bijzijn
  • Uitleg en tools door ervaren experten Luc en Ilona
  • Mogelijkheid om vragen te stellen
  • Veilige online verbinding en online betaling

Leer meer over stress  

Stress is een prangend maatschappelijk probleem want vandaag de dag neemt onze stress alsmaar toe. Nog nooit waren er zoveel prikkels, nog nooit lag de lat zo hoog en was er zoveel druk. Reden te meer om je te verdiepen in dit thema en om tools en oplossingen te ontvangen om je stress drastisch te verminderen. 

Voor wie?

Deze sessie is voor iedereen die interesse heeft in stress; voor mensen die zelf te kampen hebben met stress, voor therapeuten en coaches die mensen begeleiden om met stress om te gaan, of gewoonweg om meer bij te leren over dit relevante thema.  
Gemaakt met