Hypnose om te vermageren

Droom je van een slanker lichaam en wil je er dan toch eindelijk eens werk van maken? Vermageren en minder eten begint bij een slanke mindset te ontwikkelen. Als je jezelf niet slanker en gezonder kan visualiseren, kan je onmogelijk vermageren. 

Ilona versterkt je onderbewuste via een uniek hypnose audiofragment waardoor je je de juiste mindset ontwikkelt om af te vallen. Het zit boordevol suggesties die jou helpen om minder te eten en je bewuster te worden van ongezonde eetpatronen. Dit programma bevat naast een hypnose audiofragment ook inzichten rond emotionele patronen die ervoor zorgen dat je teveel eet.

Ilona helpt je om je bewust te worden van toxische emotionele eetpatronen die aan de basis liggen van een ongezond eetgedrag. Op die manier werk je aan de wortels van het probleem om blijvend gezonder en slanker door het leven te gaan.  

Start hier aan je healthy body & mind waar je altijd van droomde en raak er nooit meer vanaf. Want met de juiste mindset hoef je veel minder moeite te doen om lekkere dingen te weerstaan!
 • Hypnose audiofragment

  Slanke gedachten in 25 min 
 • Persoonlijke video

  Virtuele begeleiding van Ilona
 • Krachtige tools & handvaten

  Praktische oefeningen
 • 4 hoofdstukken

  Boordevol tips rond (on)gezonde eetgewoontes & visualisatie
 • Na aankoop onbeperkte toegang

  Onbeperkte toegang tot het hypnose audio fragment
 • Groeiboek 'Afvallen door je mindet'

  Vol zelfinzichten die je vooruitgang meten
Write your awesome label here.
"Losing weight is a mindgame. Verander je gedachten, verander je lichaam."

Start hier met afvallen

What's in it for me?

Hypnose verandert je gedachten

Krijg inzicht in je eigen eet- en denkpatronen waardoor je snel en duurzaam gewicht kan verliezen. Deze hypnose zorgt voor een directe communicatie met jouw onderbewuste en het heeft slechts één doel: jou helpen de overtollige kilo’s kwijtraken! En... je slechte eetgewoontes beteugelen!

Denk jezelf slank!

Neem je gedachten voor eens en altijd aan en beïnvloed je onderbewust door dit krachtige audiofragment! Doordat je heel ontspannen zal worden, wordt het makkelijker voor
je onderbewuste om bepaalde waarheden aan te nemen. 

Waarom zou ik dit traject volgen?

De kracht van gedachten op jouw gewicht

Ga zelf aan de slag met zelfhypnose, ingesproken door Ilona zelf. Deze hypnose zorgt voor een directe communicatie met jouw onderbewuste en het heeft slechts één doel: jou helpen de overtollige kilo’s kwijtraken! En... je ongewenste eetgewoontes beteugelen!
ONTMOET JOUW THERAPEUTE

Ilona Thyssen

Als gecertifieerde psychotherapeute en relatietherapeute is Ilona al meer dan 6 jaar actief in haar eigen groepspraktijk 'Yourself'. Doorheen de jaren bouwde ze een brede expertise op in thema's zoals zelfvertrouwen, positief in het leven staan, burn-out, traumaverwerking en relaties. Haar doel is om ook online jouw groei als persoon te ondersteunen op een krachtige en positieve manier.
Gemaakt met